Višegodišnje iskustvo

“Tokom svih ovih godina, stekao sam iskustvo iz oblasti biohakinga učeći od najvećih svetskih stručnjaka poput Dave Asprey-a i Anthony DiClementi-a i postao vodeći ekspert na ovom polju na ovim prostorima, testirajući na sebi sve biohaking tehnike koje su mi pale na pamet i dovodeći se do krajnjih granica ljudskih mogućnosti. Sve one biohakove koji su se pokazali kao najefikasniji, primenio sam u procesu unapređenja sposobnosti i dnevnog performansa klijenata što je dovelo do fenomenalnih rezultata, nakon čega dolazim na ideju da osnujem Biohacking Academy i podignem svoj biznis na viši nivo.

Kao osnivaču prve biohaking edukativne kompanije u Srbiji, posao mi je da kreiram načine i strategije za unapređenje poslovnih procesa kompanija i stila života pojedinaca uz pomoću biohakinga. Prenošenjem znanja o biohakingu ostatku društva, posao mi je takođe da pomognem ljudima da unaprede svoje telo, svoj um i svoje sposobnosti u cilju postizanja boljih rezultata na bilo kojem polju.“

Bojan Matić

Šta očekivati?

Početak našeg rada obično počinje popunjavanjem upitnika koji nam omogućava da svakog klijenta izdvojimo kao jedinstvenu individuu, detektujemo probleme, postavimo ciljeve i počnemo zajedno da stremimo ka njima. Svakom našem klijentu, koji želi da unapredi sebe, predlažemo da najpre popuni ovaj upitnik, da bi dejstvo biohakinga bilo maksimalno delotvorno. Umesto da “ronimo u mutnom”, znaćemo koji su problemi i odakle da počnemo sa njihovim rešavanjem. Tada, sa dobrom osnovom, možemo spremni da zaplovimo u vode biohakinga i probudimo tu “supermoć” za koju nismo ni znali da je posedujemo.

Biohaking nije za one koji planiraju da postanu ili ostanu prosečni, već za one koji nameravaju da postanu izvanredni. Testirajući svoj mozak i telo do krajnjih granica, pre svega ćete saznati gde su vam granice, koje bi u suprotnom ostale nepoznate. Uvek možete da zamislite šta bi ste sve to mogli da učinite, ali nikada zapravo ne bi ste saznali ukoliko ne probate. Biohaking će ovaj problem rešiti, znaćete tačno koliko možete, on jednostavno budi najbolje iz Vas, iznutra, iz onog najdubljeg dela Vašeg bića. Kad stignete tamo, pronaći ćete boljeg sebe koji će imati neku bolju budućnost a ostati takav će postati Vaša misija.